Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 192 termínů závodů
V minulosti zadáno 10116 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 15.06.2017
Datum konce závodu 18.06.2017
Místo konání závodu Litoměřice
Kraj Ústecký
Název závodu II. ROČNÍK „DYNAMITE CUP 2017“
Název vodní plochy Labe
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Popis cesty Labe 9, revír č. 441 025 (levý břeh Labe, cca 1700 metrů od Mostu Generála Chábery, směr Prosmyky a 300 metrů proti proudu směr obec Mlékojedy)
Přihlášky závodníků
Možno předem na email frodl@normark.cz
Počet týmů: max. 20
Týmy se registrují na základě závazné přihlášky na email frodl@normark.cz. Přednostní zařazení (bez ohledu na čas odeslání přihlášky) mají ti soutěžící, kteří se rozhodnou startovat s produkty značky Dynamite na základě objednávky ze speciálního formuláře, který bude soutěžícím zaslán po registraci. Organizátor si vyhrazuje odmítnout přihlášený tým, a to i bez udání důvodů. Uzávěrka registrace je 15. dubna 2017.
Na základě potvrzení registrace bude soutěžním týmům zasláno číslo účtu a příslušný variabilní symbol k zaplacení startovného. Startovné musí být uhrazeno nejpozději do 14 dnů od doručení čísla účtu. Pokud tak nebude učiněno, bude takovému týmu registrace zrušena. Týmu, který uhradí startovné a nebude se moci vlastního závodu účastnit, bude tato částka vrácena pouze při obsazení náhradním družstvem. Všichni soutěžící se musí prokázat platným rybářským lístkem pro uvedený revír ČRS! V případě potřeby opatření si hostovací povolenky doporučujeme kontaktovat ČRS MO Litoměřice, Velká Mlýnská 2, 412 01 Litoměřice, e-mail: crs.ltm@seznam.cz , tel.: 416 735 047. Po domluvě lze ve spolupráci s ČRS MO Litoměřice zajistit hromadné předání hostovacích povolenek přímo při samotné registraci ve čtvrtek 17. června 2017.
Časový harmonogram vícedenních či 24. hodinových apod. Vyplňte. 15. června 2017
16:00 hod. – příjezd týmů, prezentace
17:00 hod. – losování lovných míst
18:00 hod. – raut, přesun účastníků na vylosovaná místa, příprava stanovišť
16. června 2017
4:00 hod. – zahájení soutěže a vlastního rybolovu
17. června 2017
Celodenní rybolov
18. června 2017
12:00 hod. – ukončení rybolovu a celé soutěže
14:00 hod. – vyhlášení výsledků
Způsob losování závodních míst Losování proběhne po prezentaci ve dvou kolech – nejdříve si zástupci týmů (jakýkoliv člen) vylosují pořadí, ve kterém budou následně losovat o vlastní sektory. Pokud se zástupce mužstva nedostaví včas, bude za něj losovat hlavní rozhodčí. Vylosované sektory si týmy mezi sebou nesmí měnit.
Typ závodu
Položená
Závod pro
Tým
Jiné: 14.000,- Kč / trojčlenný tým
Startovné
Tým 12000 Kč
Chytá se na
Doplňující údaje: Soutěží dvojčlenné týmy, které chytají na maximálně 4 pruty. Případný třetí člen je veden jako pomocník a může se aktivně účastnit lovu.
Bodování Soutěžní rybou je kapr obecný o minimální délce 40 cm včetně. Do výsledků se započítávají tři nejtěžší kapři celého týmu, jejichž celková váha určuje výsledné pořadí. Při ulovení menšího počtu kaprů v týmu je pro celkové umístění důležitý součet jejich hmotnosti, ne počet.
Pokud soutěžící uloví bodovaného kapra, ihned o tom uvědomí rozhodčího daného sektoru pomocí mobilního telefonu. Ten rybu zváží, vyfotí s lovcem a informační tabulí a údaje zapíše do karty družstva a rozhodčího. Vše bude stvrzeno podpisy úspěšného lovce a rozhodčího.
S veškerými ulovenými rybami bude zacházeno co nejšetrněji. Po jejich případném zvážení a nafocení budou ošetřeny a co nejrychleji vráceny vodě.
Ocenění pro vítěze 1. místo – ceny v hodnotě 100.000,- Kč!
- 2x naviják Shimano Aero Technium Magnesium
- pair ticket pro dvojčlenný tým na závody „Stairs2Hell 2017“
- produkty firmy Dynamite
2. místo – rybářská výbava v hodnotě 40.000,- Kč od značek zastoupených firmou Normark
3. místo – rybářská výbava v hodnotě 20.000,- Kč od značek zastoupených firmou Normark
4. místo – rybářská výbava v hodnotě 10.000,- Kč od značek zastoupených firmou Normark
5. místo – rybářská výbava v hodnotě 5.000,- Kč od značek zastoupených firmou Normark
Oceněn bude též nejtěžší kapr soutěže, a to rybářskou výbavou v hodnotě 10.000,- Kč od značek zastoupených firmou Normark.
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) Tým, který se rozhodne soutěžit výhradně s výrobky značky Dynamite, obdrží zdarma produkty Dynamite dle vlastního výběru ze speciálního formuláře v hodnotě 10.000,- Kč (dle doporučených MOC). Dále má takový tým možnost dokoupit výrobky Dynamite z uvedeného formuláře se slevou -30% (z doporučených MOC) do maximální výše 30.000,- Kč.
Lovný sektor:
Lovné sektory jsou na břehu označeny cedulí s číslem, jejich hranice pak cedulí označující říční kilometr. Výseč vodní plochy je ohraničena přibližnou kolmicí ke krajním bodům loviště na břehu. Do lovného sektoru smí během závodu mimo soutěžících pouze rozhodčí a organizátor. Ostatní osoby pouze se souhlasem soutěžících.
Jestliže během zdolávání ryba zajede do sousedního sektoru, může jej soutěžící zdolávat pouze se souhlasem daného týmu. Pokud se poničí nastražené montáže či jinak výrazně omezí sousední soutěžící tým, může tento neprodleně podat stížnost. Tu bude ihned řešit hlavní rozhodčí ještě před vlastním měřením zdolané ryby, která při uznání protestu nebude započítána.
Po dobu nočního lovu jsou soutěžící povinni označit místo lovu umělým neoslňujícím světlem (např. lampa do bivaku). Přísně se zakazuje rozdělávání otevřených ohňů pro tyto účely!
Protesty:
Každý z účastníků závodu má právo podat protest hlavnímu rozhodčímu. A to písemnou formou po uhrazení kauce 500,- Kč. V případě zamítnutí protestu se tato kauce nevrací.
Tým, který poruší pravidla, bude napomenut a v případě dalšího přestupku bude bez náhrady vyloučen z celé soutěže, přičemž jeho výsledky budou anulovány. Takové mužstvo poté neprodleně opustí lovný prostor. Vyloučen může být i tým, který hrubě naruší veřejný pořádek či závažně poruší stanovy Rybářského řádu ČRS.
Povinné vybavení:
Výbava mužstev musí být v souladu s platným Rybářským řádem ČRS. Navíc pořadatel vyžaduje po každém týmu podběráky o délce ramen minimálně 70 cm, podložku pod ryby, přípravek pro ošetření ulovených ryb a umělé osvětlení pro označení místa nočního lovu.
Každý tým též musí mít k dispozici funkční mobilní telefon pro přivolání rozhodčího z důvodu zdokumentování bodované ryby.
Technika lovu:
Soutěžní tým smí chytat na čtyři pruty, feederové pruty nejsou povoleny. Povolenou technikou je tzv. lov na položenou. Je zakázáno používání veškerých krmítek. Použitá smí být pouze taková montáž, u které v případě jejího utržení dojde k uvolnění použité zátěže. Montáž může obsahovat pouze jeden návazec a jeden háček. Nahazování je možné pouze ze břehu, stejně tak zdolávání ryb.
Nástraha musí být umístěna mimo háček, povoleno pouze boilie (ne rohlíkové), pelety, plovoucí boilie a imitace nástrah (plastové boilie, pelety a partikl). Jako návnadu lze použít boilie, pelety, partikl a methodmixové směsi. Dále jsou povoleny dipy, gely, oleje, posilovače, pasty, těsta, partikly, methodmixy a PVA.
Zakrmování je povoleno pouze ze břehu, a to pomocí ruky, rakety, kobry, košíčku či lopatky. Zakrmovat je možné prakticky ihned po vylosování sektorů. Lovné místo se smí označit markerem.
Rozhodčí má právo kdykoliv zkontrolovat montáž, nástrahu a návnadu včetně krmení, které mají soutěžící připraveno k lovu.
Při lovu budou dodržovány veškeré podmínky Rybářského řádu ČRS.
Ostatní:
Startující svou registrací a následnou účastí v samotném závodě souhlasí s uvedenými pravidly, což potvrdí svým podpisem při registraci. Organizátor soutěže si v případě nutnosti vyhrazuje právo upravit daná pravidla, o čemž by případně neprodleně informoval soutěžící.
Po celou dobu závodů platí přísný zákaz poškozování pobřežního porostu a zakládání otevřených ohňů (povoleno používání nadzemních vařičů).
Soutěžícím bude předán lovný sektor uklizený a na konci závodů bude opětovně přebírán v původním čistém stavu. Organizátor požaduje dodržování pořádku – používání dodaných odpadkových pytlů a přistaveného kontejneru. K dispozici budou chemická WC.
Za úplatu lze zajistit snídani, oběd a večeři, možnost výběru. Strava bude dopravena přímo k jednotlivým lovným místům.
V případě neodvratitelné a nepředvídatelné překážky (tzv. „vyšší moc“ - např. povodeň, extrémní počasí atd.) si pořadatel vyhrazuje právo celou soutěž zrušit bez náhrady. V takovém případě by o celkovém pořadí a rozdělení cen rozhodlo losování za účasti hlavního rozhodčího, dle možností i zástupců týmů. Losování bude použito i v případě, že se nepodaří chytit žádnou bodovanou rybu či nebude během závodu ze stejného důvodu řádně rozhodnuto o pořadí zaručujícím umístění a věcné ceny.
Během závodu budou pořizovány fotografie, videozáznam a on-line přenos. Všichni účastnící dávají souhlas k pořizování uvedených záznamů svého osobního vyobrazení pro komerční užití bez nároku na odměnu, což potvrdí svým podpisem při registraci.
Všichni účastníci se soutěže „Dynamite Cup 2017“ účastní na vlastní nebezpečí a pořadatel nenese žádnou zodpovědnost za případné škody!
Pořadatel WWW: http://www.normark.cz/dynamite-cup-2017

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.