Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 177 termínů závodů
V minulosti zadáno 10135 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 27.10.2016
Datum konce závodu 30.10.2016
Místo konání závodu Červený Kostelec
Kraj Královéhradecký
Název závodu RCCC DAIWA 2016
Název vodní plochy rybník Brodský
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Naprosto vyjímečný závod v Čechách, závod jednotlivců, lovit se bude Kapr nad 75 cm, to nejdůležitější, závod v klasickém anglickém způsobu lovu: ze břehu, bez lodi a echolotu, bez pomoci druhého, každý sám za sebe !!! Jen vítěz bude králem, jak říká staré anglické přísloví.


Přihlášky závodníků
Možno předem na email rccc.bestcarper@seznam.cz
Časový harmonogram vícedenních či 24. hodinových apod. Vyplňte. středa 26.10. od 15,00 setkání, příjezd závodníků, příprava zázemí
čtvrtek 27.10.2016 v 14,00 Začátek
neděle 30.10.2016 v 11,00 ukončení v 12,00 vyhlášení výsledků
Typ závodu
Položená
Závod pro
Jednotlivce
Startovné
Dospělí 3500 Kč
Chytá se na
2 návazce
Typ revíru
Stojatá cca ha
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) Pravidla:
On-line vážení ulovených ryb na telefon pořadatelů i v nočních hodinách. Lov i vnadění pouze ze břehu. Losovaná místa jsou předem označena na břehu i na vodě, lov probíhá kolmo směrem na vodu, ne jinak. Soutěž jednotlivců v prvním kolo los pořadí k losu, druhé kolo sektor (místo) a třetí kolo losu umístění na místě v pravo A / v levo B.
Bodovaná ryba minimální velikost 75 cm, po bodování šetrně vrátit do revíru. Rozhodující je měrná sestava rozhodčích, stejná pro všechny účastníky. Pokud ryba dosáhla požadované délky váží se v identické vážící tašce a váze rozhodčích. Lov na dva pruty/osoba.
Bodování: 3ks nejtěžších ryb - Kapr nad 75 (dle váhy, příklad váha 10,5kg bodů 10,5) a pomocné body : Lín nad 40cm 1bod(neváží se),Amur nad 80 cm 2body (neváží se)
Klasická montáž, háček bez protihrou komerčně vyráběný. Krmení a nástrahy bez omezení. Povinností je podběrák ramena 80cm a kapří podložka, voda na omytí ryby. Povinnost základní vlasec 0,28 minimálně a min 8 m monofil 0,40mm šoková montáž. Trofejní a zajímavé ryby budou při vážení zdokumentovány, každou rybu nafotí rozhodčí při vážení.
Na stanovišti pořadatelů vždy vyvěšeny aktuální výsledky. Rozhodčí budou mít vždy u sebe aktuální informace o stavu výsledkové listiny a na požádání je vydají k nahlédnutí. Váhu při zápisu do výsledkové sestavy potvrdí vždy lovec i rozhodčí vzájemně. Porušením pravidel anulace předchozích úlovků, vážné porušení, dikvalifikace bez možnosti vrácení startovného.
Účastník soutěže jednotlivců (tedy závodník) si sám manipuluje s prutem a podběrákem, tedy kompletně zdolá rybu, až po uložení do podložky může pomoci jiný závodník (porušení se rovná anulace úlovku). Ryba je zdolávána okamžitě po záběru. Pokud závodník v soutěži jednotlivců opouští sektor (lovné místo) je povinen vytáhnout pruty. Nahazuji pouze kolmo na své lovné místo. Prut na Spybomb a Marker není považován za lovný prut. Marker slouží pouze k orientačnímu změření hloubky a neprodleně se odstraní !
Strava: 3x oběd a 3x večeře jsou započteny ve startovném a dovoz na místo lovu. 739445762 paní Hrstková Jiřina zde se dají domluvit i dřívější příjezdy na úvodní večírek!
V našem závodu vyhrává každý! Cena se stravou 3500,-,platba pouze na účet.
Podpořte akci Velcí pomáhají malým! Opět bude dětská kasička k dispozici na místě závodu. Podporujeme činnost kroužku MO Týnec N/Labem!
1kolo výběru do 30.4.2016 poté druhé kolo s oslovením náhradníků.
Sak na uchování, nejsou všechna místa dostupná autem, rozhodčí dorazí neprodleně, ale mohou vážit v jiném sektoru. Povinností je od roku 2015 použití předních olov, ryby jsou bojovné a jezdí do strany, o rybu můžete přijít o vlasce sousedních závodníků! Použití brodících kalhot pro zdolání dovoleno a doporučeno, i pro nahazování!
Pořadatel WWW: http://www.rcccarp.cz/

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.