Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 192 termínů závodů
V minulosti zadáno 10116 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 28.05.2022
Datum konce závodu 29.05.2022
Místo konání závodu Moravský Krumlov
Kraj Jihomoravský
Název závodu "Krumlovská 24 hodinovka" jarní
Název vodní plochy Vrabčí hájek
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Popis cesty Asfaltová a komunikace až k budově (adresa Tiskárenská 442, Moravský Krumlov) u rybníka.
Přihlášky závodníků
Možno předem na email psmrsmk@seznam.cz
Přihlášení je možné od 15.3.2022 - na e-mail: psmrsmk@seznam.cz nebo osobně v prodejně rybářských potřeb Rybářský sen, Ve Sboru 2, Ivančice.
Časový harmonogram vícedenních či 24. hodinových apod. Vyplňte. 28.5.2022 07:00 - Prezentace 07:30 - Losování 09:00 - Začátek závodu 12:30 - Přestávka na oběd 13:00 - Pokračování v závodu 19:00 - Přestávka na večeři 19:30 - Pokračování v závodu 29.5.2022 10:00 - Konec závodu 11:00 - Vyhlášení výsledků
Způsob losování závodních míst Losování - prvně se bude losovat pořadí losování lovných míst, podle pořadí zaplacení zálohy startovného a podle pořadí losování lovných míst, se bude losovat lovné místo ze všech 26 lovných míst.
Typ závodu
Plavaná
Položená
Feeder
Závod pro
Dvojice
Startovné
Dvojice 2400 Kč
Doplňující údaje: Při registraci se platí záloha 1200 Kč a druhá půlka v den závodu na místě. V ceně startovného je oběd a večeře.
Povolené nástrahy 5 litrů živých nástrah a všechny přírodní nástrahy.
Zakázané nástrahy Jedinou zakázanou nástrahou je patentka, nesmí se na ni chytat ani sní krmit !!!
Krmení
Povoleno
Na závod je povoleno 40 litrů rozmíchaného krmení (včetně kukuřice, pšenice, atd..)
Chytá se na
Doplňující údaje: Každý závodník má povoleno chytat na dva pruty, každý o jednom návazci. (dvojice = 4 pruty)
Typ revíru
Stojatá cca 2 ha
Osádka ryb Kapr 3 - 15 kg, Amur, Lín, Jeseter, Karas, Cejn, Plotice, Candát a Štika.
Bodování 1g = 1 bod
Ocenění pro vítěze Oceněny budou nejlepší dvojice a dvojice, která uloví nejtěžší rybu závodu. Ocenění proběhne podle počtu zúčastněných !!! Poháry a finanční odměna. ( při plném obsazení závodu je finanční odměna 1. místo - 10000 Kč, 2. místo - 8000 Kč, 3. místo - 6000 Kč a nejtěžší ryba 2500 Kč) - pokud nebude plná kapacita budou odměny poníženy.
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) Pravidla závodu 1. Každý závodník má povoleno chytat na dva pruty, každý o jednom návazci. (dvojice = 4 pruty) Háčky můžou být s protihrotem. 2. Povolené techniky lovu: plavaná, položená a feeder. Krmítka nebo olůvka musí být průběžná. 3. Zákaz lovu z hladiny !!! 4. Každá dvojice musí mít podběrák, podložku pod rybu, vyprošťovač háčků (peán) a dlouhý závodní vezírek na přechovávání ryb a EKOsak na přechování velké ryby, která se bude vážit ihned a po ulovení si dvojice přivolá rozhodčího a do jeho příchodu uloží rybu do EKOsaku, který umístí do vody. Pokud někdo nemá dlouhý závodní vezírek, je možné použít více EKOsaku !!! 5. Na závod je povoleno 40 litrů rozmíchaného krmení (včetně kukuřice, pšenice, atd..) a 5 litrů živých nástrah. Jedinou zakázanou nástrahou je patentka, nesmí se na ni chytat ani sní krmit !!! 6. Začít krmit je možné se signálem začátku závodu, o přestávkách na oběd a večeři je zakázáno krmit ! 7. Krmit lze pouze rukou, krmítkem, prakem nebo lopatkou - ostatní způsoby jsou zakázané. 8. Bodování - 1g = 1 bod - o vítězi rozhodne největší počet bodů, při stejném součtu rozhoduje těžší ulovená ryba. Při vážení si dvojce vybere rybu, která bude zvážená zvlášť !!! Vážení bude probíhat cca po 4 hodinách nebo v případě potřeby o dřívější vážení si dvojice přivolá rozhodčího. Zapsanou celkovou váhu i váhu největší ryby, vždy potvrdí jeden z dvojice podpisem do karty rozhodčího. Počítají se všechny ryby, kromě candáta a štiky (po ulovení ihned šetrně pustit zpět), Jeseter bude závodníkem vyfocen a puštěn zpět - automaticky je počítán za 4000 bodů. Při vážení ukáže foto rozhodčímu a nejbližší dvojice potvrdí ulovení. 9. Loví se systémem chyť a pusť. 10. Začátek závodu, přestávky a konec bude ohlášen signálem. Po signálu ukončení závodu se již nepočítá zdolávaná ryba na prutu. 11. Losování - prvně se bude losovat pořadí losování lovných míst, podle pořadí zaplacení zálohy startovného a podle pořadí losování lovných míst, se bude losovat lovné místo ze všech 26 lovných míst. (poslední a druhá pláž od budovy bude vynechána). 12. Oceněny budou nejlepší dvojice a dvojice, která uloví nejtěžší rybu závodu. Ocenění proběhne podle počtu zúčastněných !!! Poháry a finanční odměna. Občerstvení bude zajištěno pod celou dobu závodu !!! Těšíme se na Vaši účast.
Pořadatel Název: PS MRS Moravský Krumlov
WWW: https://www.rybarimoravskykrumlov.cz/zavody/
Email: psmrsmk@seznam.cz
Telefon: +420778039055

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.