Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 183 termínů závodů
V minulosti zadáno 10138 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 01.06.2014
Místo konání závodu Ostroměř
Kraj Mládež do 15 let
Název závodu Dětské rybářské závody Vojický kapr
Název vodní plochy Vojická nádrž
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Popis cesty Směr od Nového Bydžova po silnici č. 327, po 2 km od obce Chomutice sjet na polní cestu dle vyznačených ukazatelů. Směr od Hradce Králové po silnici č. 35, poté odbočit na silnici č. 327 směr Nový Bydžov, po 300 metrech odbočit na polní cestu dle vyznačených ukazatelů.
Přihlášky závodníků
V den závodu od 07.00
Možno předem na email tcernosi @ seznam.cz
Startovné musí být zaplacené před zahájením závodu .
Časový harmonogram závodu
První část od 08.00 hodin do 13.00 hodin
Způsob losování závodních míst Lovné místo se losuje v pořadí podle obdržení platby.Lovný sektor si každý závodník vylosuje, sektor bude vyznačený v terénu. Na vodě je sektor omezen přímkou – kolmicí na protější břeh, prodlouženou z ohraničení pobřežního sektoru. Mezi sousedními závodníky bude vždy jen jeden kolík. Jakékoliv změny hranic sektoru a manipulace s hraničním kolíkem v průběhu závodu nebudou tolerovány. Do sektoru má přístup pouze závodník, rozhodčí, dospělý zástupce závodníka a pořadatelé. Dalším osobám je vstup povolen pouze s vědomím rozhodčího, závodník je zodpovědný za přítomnost, ne však pouhý průchod cizích osob ve svém sektoru.
Typ závodu
Plavaná
Položená
Feeder
Závod pro
Mládež do 15 let
Jiné: Závodník musí mít doprovod osoby starší 18 let, ale ta se nesmí zapojit do závodu (příkladně nesmí chystat návnadu a nástrahu, nesmí ji dopravovat do loviště, nesmí chystat návazce a všechny součásti udice, může být pouze na místě přítomen).
Startovné
Mládež 50 Kč
Povolené nástrahy Je povoleno nástrahy obalovat těstem a dipovat v práškových a tekutých dipech
Krmení
Povoleno
Povolené technické prostředky ke krmení pouze praky, zakrmovací rakety, košíčky, vrhačky a kobra. Je zakázáno používání člunů, lodí a zavážecích loděk.
Chytá se na
1 prut
1 návazec
Krmítko: Ano
Doplňující údaje: Montáž musí být provedena tak, aby v případě utržení udice došlo k uvolnění použité zátěže.Nesmí být použit systém „na srkačku“. Rozhodčí má právo kdykoliv zkontrolovat použitou nástrahu návnadu a montáž, tým je povinen umožnit na žádost rozhodčího kontrolu připraveného krmení .
Typ revíru
Stojatá cca ha
Bodování Boduje se každá ulovená ryba , kdy 1 cm = 1 bod. Bodování provádí rozhodčí, po změření a zapsání bodů musí být ryba neprodleně vrácena vodě v jeho přítomnosti. Vítězem závodu se stává závodník s největším dosaženým počtem bodů. V případě rovnosti bodů rozhoduje o pořadí největší úlovek.
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) Závodník musí mít doprovod osoby starší 18 let, ale ta se nesmí zapojit do závodu (příkladně nesmí chystat návnadu a nástrahu, nesmí ji dopravovat do loviště, nesmí chystat návazce a všechny součásti udice, může být pouze na místě přítomen). Výjimka je udělena pouze na pomoc při zdolávání a podebírání ryb. Porušení tohoto pravidla vede k vyloučení ze závodu.
Každý soutěžící má právo vznést protest a to v případě, že bude mít podezření na porušování pravidel závodu, nikoliv však na pravidla samotná. Případný protest řeší JURY, která bude představena před zahájením závodu.
Každý tým musí být vybaven vhodným podběrákem, vyprošťovačem háčků, desinfekčním prostředkem k ošetření ryb.
Je nutný i mobilní telefon pro spojení s rozhodčími.
Pohyb a chování v průběhu závodu: Každý z účastníků závodu, včetně jejich doprovodu, je povinen chovat se ohleduplně k přírodě, je přísně zakázáno jakkoliv poškozovat pobřežní porosty, rozdělávat oheň. Po ukončení závodu je každý povinen odklidit odpadky. Při porušení společenských pravidel před a v průběhu soutěže, může být člen nebo celý tým bez náhrady vyloučen ze závodu. Všichni se zúčastňují na vlastní nebezpečí a za každý tým nese odpovědnost jeho vedoucí. Případná vzniklá škoda nebude účastníkům závodu pořadatelem hrazena a pořadatel za ni nenese žádnou odpovědnost.

Pořadatel si vymiňuje právo drobně upravit pravidla před samotným závodem. Co není povoleno, to je zakázáno.
Všichni startující souhlasí s těmito pravidly což potvrdili uhrazením startovného. Porušení pravidel může vést k vyloučení ze závodu bez náhrady.
Pořadatel Email: tcernosi @ seznam.cz

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.