Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 183 termínů závodů
V minulosti zadáno 10138 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 05.04.2014
Místo konání závodu Moravský Krumlov
Kraj Jihomoravský
Název závodu Daiwa - Cormoran spinning cup - závod dvojic
Název vodní plochy Vrabčí hájek
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Přihlášky závodníků
Možno předem na email sabata.momk@seznam.cz
Možno předem na telefonu 736651920
Max. počet dvojic = 25.
Přihlášky nejpozději do 25.3.
Startovné je nutné zaplatit předem a to pouze převodem na účet 181629771/0600 (do zprávy pro příjemce uveďte jména obou dvou závodníků). Startovné je nutné zaplatit nejpozději do 26.3.2014!V případě nesplnění přihlašovacích povinností v řádném termínu ,bude závodní tým nahrazen dalším dle pořadí přihlášení. Přihlášení na místě závodu je možné, pouze pokud bude volné místo. Výše startovného na místě závodu je 1200 Kč.
Časový harmonogram závodu
  Jedná se o pětikolový závod s rotací po každém kole. Oba závodníci z jednoho týmu chytají vedle sebe ve svém sektoru od vylosovaného čísla k číslu vyššímu.
Způsob losování závodních míst Místa se losují, závodní úseky jsou vyznačeny čísly.
Typ závodu
Vláčka
Závod pro
Dvojice
Startovné
Dvojice 1000 Kč
Povolené nástrahy Loví se přívlač i na umělou nástrahu opatřenou jedním háčkem či trojháčkem bez protihrotu nebo se zamáčknutým protihrotem.
Chytá se na
1 prut
Doplňující údaje: Loví se přívlačí na umělou nástrahu opatřenou jedním háčkem či trojháčkem bez protihrotu nebo se zamáčknutým protihrotem.
Typ revíru
Stojatá cca ha
Osádka ryb Jedná se o chovný rybník o velikosti cca 1,4 ha s průměrnou hloubkou 1,5–2,5m. Závodní trať bude situována po obou delších stranách rybníka. Břeh je zpevněný sypaným kamením, dno rybníka je bez vázek,částečně písčité a částečně bahnité. Na levém břehu jsou vybudované tři písčité vstupy do vody (pláže) ohraničené betonovými zdmi.Obsádku v době závodu bude tvořit pstruh duhový a siven (30– 60cm), candát,štika a okoun.
Bodování Boduje se š tika, candát, okoun a lososo vité ryby. Ryba musí být podebrána a odsouhla sena rozhod č ím . Ryby zdolané po signálu ukon č ujícím kolo se nepo č ítají. Bodovaná ryba musí být zaseknuta v hlavové č ásti, podseknutá se nepo č ítá!! Každé kolo je hodnoceno samostatně podle počtu ulovených ryb, bez ohledu na jejich velikost,1 ryba = 1 bod.Vyhrává závodník s nejnižším součtem umístění ze všech pěti kol. Při shodě rozhoduje vyšší počet ulovených ryb, popřípadě los.
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) V ceně startovného oběd.Po skončení závodu bude mít každý zúčastněný závodník možnost si zdarma ulovit 4ks lososovitých ryb.V případě ,že v termínu konání závodu bude rybník pokrytý ledem, je stanoven náhradní termín na 12. 4. 2014!Každý závodník je povinen mít vlastní podběrák a vyprošťovač háčků.
Pořadatel WWW: http://www.mrk.cz/download/MK-spinningcup2014x.pdf

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.