Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Položená

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 163 termínů závodů
V minulosti zadáno 10160 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 16.05.2014
Datum konce závodu 18.05.2014
Místo konání závodu Hodkov
Kraj Středočeský
Název závodu Hodkovská 50 - závody dvojic
Název vodní plochy Panský rybník Hodkov
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Přihlášky závodníků
Možno předem na email panskyrybnik@seznam.cz
Možno předem na telefonu 604340932
Přihláška se podává písemně emailem - název ct a telefon- poté budou zaslány údaje pro platbu .Start sponzorovaných a firemních karp teamů není možný.Závodu se účastní 14 CT.Dvoučlenné carp teamy (dále jen CT)
Časový harmonogram vícedenních či 24. hodinových apod. Vyplňte. Prezentace 16.5. 7.00 - 8.00 hodin Losování míst 16.5. 9.00 hodin Start 16.5. 10.00 hodin Konec 18.5. 12.00 hodin Vyhlášení vítězů 18.5. 13.00 hodin
Typ závodu
Položená
Závod pro
Dvojice
Startovné
Tým 2400 Kč
Krmení
Povoleno
Vnadění je povoleno před i během závodů - krmítkem, cobrou, raketou,lopatkou, prak - nezaváží se, krmná místa se neoznačují. Zakrmuje se pouze boile, pelety, šrot, krmítkové směsi. Zákaz zakrmování kukuřicí, hrachem a jinými jádrovými krmivy.
Chytá se na
Doplňující údaje: chytá se na komerčně vyráběné háčky bez protihrotu.Každý CT loví na čtyři pruty s koncovou udicí s jedním jednoháčkem bez protihrotu . Montáž musí být provedena tak, aby v případě utržení udice došlo k uvolnění použité zátěže - úniková montáž.. Technika lovu - na vlas, nebo na háček. Srkačky jsou zakázány . Pletenky pouze jako návazec !
Typ revíru
Stojatá cca ha
Bodování Boduje se každý ulovený kapr a amur, od 60 cm včetně, kdy 10 gramů hmotnosti = 1 bod. Bodování provádí rozhodčí, po zvážení a zapsání bodů musí být ryba neprodleně vrácena vodě. Vítězem závodu se stává team s největším dosaženým počtem bodů. V případě rovnosti bodů rozhoduje o pořadí největší ulovená ryba a v případě, že nerozhodne ani toto kritérium bude rozhodující počet ulovených ryb.
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) Povinná výbava - velký podběrák min. 80 cm -každý závodník velký eko vezírek nebo sak z eco materiálu ( 2 kusy na tým) obojí z jemné síťoviny -velká polstrovaná podložka na ryby (možno zapůjčit) -desinfekce na ryby -ostatní dle rybářského řádu Veškeré občerstvení jídlo a pití, včetně točeného piva je možno zakoupit na místě, dále máme vnadící směsi, pelety, mraženné boile, háčky bez protihrotu ... . Je nutný i mobilní telefon pro spojení s rozhodčím.

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.