Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 192 termínů závodů
V minulosti zadáno 10116 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 15.08.2020
Datum konce závodu 16.08.2020
Místo konání závodu Soběkury
Kraj Plzeňský
Název závodu Parník 2020 (24 hod. závod)
Název vodní plochy Přední rybník
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Popis cesty Pokud jedete od Dnešic, tak první křižovatka směr na Merklín vpravo, jedete rovně a na konci obce poslední možná odbočka vpravo okolo fotbalového hřiště nahoru přes retardér až na konec, potom odbočit doprava a u kontejnerů (plasty, sklo a papír) odbočit první možná vlevo a po prašné cestě nahoru. Pokud jedete od Přeštic, tak z náměstí rovně nahoru a u fotbalového hřiště opět rovně nahoru a dále dle pokynů nahoře nebo pokud jedete od Merklína, tak u fotbalového hřiště vlevo (první možné odbočení), pojedete nahoru a dále stějně jako nahoře. Cest jak se dostat k rybníku je opravdu hodně, dole je odkaz na GPS. Budeme se snažit označit všude ve vsi odkud se dá dostat na místo určení.
Přihlášky závodníků
V den závodu od 6:30
Možno předem na email silviehlavacova1@gmail.com
Možno předem na telefonu 722136135
Omezené množství míst pro 45 závodníků !!! Možnost rezervace předem na tel: 722 136 135, denně od 9 - 24 nebo e-mail, pro rezervaci nutno složit zálohu ve výši startovného na účet 5035329036/5500, VS: 15082020 a do poznámky, jméno a příjmení + telefon, pokud platíte za více závodníků, tak prosíme součet všech startovných v jedné platbě a uvést jména všech účastníků a jedno tel.č. kam zašleme SMS s potvrzením o registraci. V den závodu od 6:00 - 6:30 sraz účastníků Možno dorazit již v pátek (přespání stany - vlastní) Pro REZERVACE PLATÍ: v případě ODHLÁŠENÍ ze závodu zaslat STORNO nejpozději do 9.8.2020, startovné bude vráceno na účet složitele, nutné napsat jméno a příjmení, počet účastníků a tel. kontakt. Pokud se hráč bez předchozí dohody nedostaví nejpozději do 30min. od zahájení 1. části, bude ze soutěže vyloučen bez nároku na vrácení startovného a souhlasí se zkrácenou dobou 1. části (nemá nárok na nastavení času o který se opozdil).
Časový harmonogram vícedenních či 24. hodinových apod. Vyplňte. 15.8.2020  6:00 - 6:30 Sraz účastníků 6:30 - 8:00 Zápis účastníků, rozlosování pro všechna 3.kola, příprava a 10min. před  začátkem zakrmení, krmení je povoleno 10 minut před začátkem každého kola. 8:00 - 16:00 1. část závodu 16:00 - 17:00 Pauza a výměna míst dle rozlosování 17:00 - 23:00 2. část závodu 23:00 - 24:00 Pauza a výměna míst dle rozlosování 16.8.2020 24:00 - 10:00 3. část závodu Měření ryb bude prováděno úsekovým rozhodčím průběžně během každého kola, ryby do změření musí být umístěny ve vezírku. 10:00 - 12:00 Vyhodnocování a doměření posledních úlovků, oběd 12:00 - 12:30 Vyhlášení vítězů a ocenění Pro první tři jsou připraveny poháry + hotovostní poukazy + věcná cena, pohár + věcná cena za nejvěší rybu závodu a věcné ceny do 15. místa! Každý účastník dostane Pamětní list. Sčítají se míry ze všech částí a vítězí rybář s největší mírou cm úlovků. ZÁVODNÍCI SOUTĚŽÍ NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ A ODPOVĚDNOST !!! Všichni závodníci jsou srdečně vítáni. Každý závodník musí mít dlouhý podběrák (vyšší hráz), pean a vezírek s plováčkem (plováček na uvážení) a minimálně třemi kruhy (1m a více) na sakování pro měřiče (nutný delší provaz na uchycení z důvodu vyšší hráze), vhodná je i podložka na ryby - není ovšem podmínkou.
Způsob losování závodních míst Rozlosování závodních míst pro všechny 3. části závodu najednou formou výběru ruličky v zakryté nádobě, závodníci losují sami ihned po zápisu do startovní listiny dle pořadí jak jsou zaregistrováni.
Typ závodu
Plavaná
Položená
Feeder
Závod pro
Jednotlivce
Startovné
Dospělí 490 Kč Mládež 350 Kč
Doplňující údaje: Možný start i pro vozíčkáře, stanoviště se nemění po celou dobu soutěže, povolený doprovod 1 os. , která bude registrována jako soutěžící (350Kč) a smí vypomoci pouze s podběrákem a při sakování s vezírkem.
Povolené nástrahy Dle RŘ, rostlinná a šetrné krmení max. velikosti mandarinky. Žížala povolena.
Zakázané nástrahy Živé či mrtvé rybičky, patentky, lepení návnady, hlína a jiná pojiva, krev, třpytka. Zákaz kalíškování, spomba, raketa a srkaček.  
Krmení
Povoleno
Prakem, rukou, lopatkou. Krmení je povoleno vždy 10min. před začátkem kola. Zakázáno krmení spombou nebo raketou. Zákaz používání srkaček. Zákaz lepení návnady. Zakázano krmení v přestávkách a krmení rukou, lopatkou nebo prakem během jednotlivých kol.
Chytá se na
2 pruty
1 návazec
Krmítko: Ano
Doplňující údaje: Krmítko je povoleno - BEZ háčků! Zákaz použití háčků s protihrotem nebo trojháčků (kotva)
Typ revíru
Stojatá cca 0,85 ha
Osádka ryb Kapr, Bílá ryba, Amur, Lín, Okoun, Úhoř.
Bodování Celková míra ryb 1cm = 1bod, Chycené ryby se uchovávají ve vezírku a průběžně během každého kola budou změřeny a zapsány úsekovým rozhodčím. O pořadí rozhodne nejvyšší součet cm ryb, při rovnosti - největší ryba, pokud by došlo na rovnost cm největší ryby, rozhodne o vítězi součet nejlepšího pořadí jednotlivých kol. Závodníci soutěží o umístění ze všech kol dohromady.
Ocenění pro vítěze 1-3.místo pohár + hotovost + věcná cena, 4-15.místo věcná cena. Pohár + věcná cena za NEJVĚTŠÍ RYBU. Všichni účastníci dostanou Pamětní list.
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) Každý závodník musí mít dlouhý podběrák (vyšší hráz), pean a vezírek s plováčkem a minimálně třemi kruhy (1m a více) na sakování pro měřiče (nutný delší provaz na uchycení z důvodu vyšší hráze), vhodná je i podložka na ryby - není ovšem podmínkou.Každý závodník má v ceně startovného: 1x Guláš (Oběd), 1x Polévka (večeře) a 2x nápoj (Točené Pivo, Točená Malinovka, Káva, Čaj či Grog) - lístky na jídlo a pití budou vydány při zápisu na místě. Závody se konají za každého počasí. V případě hodně nepříznivého počasí může být harmonogram závodu upraven. Pořadatel si VYHRAZUJE právo operativních změn podle aktuálních podmínek na revíru! Hlavní pořadatel je jediný, kdo rozhoduje o případných protestech - bez možnosti odvolání. Za závažné porušení pravidel se považuje zejména nešetrné zacházení s úlovky a nekolegiální a nekorektní chování k ostatním účastníkům a hostům. Ulovené ryby zdolává každý závodník samostatně, bez cizí pomoci. Háček vězící rybě v jícnu musí být ODSTŘIŽEN !!! Ubytování: ve stanech, možno domluvit na místě, tel. 722 136 135, email : silviehlavacova1@gmail.com Občerstvení: po dobu závodu bude v provozu Kiosek "Parník" v místě konání soutěže, kde bude k dispozici občerstvení (točené pivo, limo, párek, klobása apod., nabídka je velmi pestrá). WC zajištěno mobilní kabinkou. Parkování zajištěno vyjma hráze u vylosovaného místa, místa na hrázi mají parkování pod Kioskem v dosahu loviště.
Pořadatel Název: Silvie Hlaváčová
Email: silviehlavacova1@gmail.com
Telefon: 722136135

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.