Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 193 termínů závodů
V minulosti zadáno 10094 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 08.06.2019
Místo konání závodu Fryšták
Kraj Zlínský
Název závodu Noční rybářské závody
Název vodní plochy rybník Výlanta
Přihlášky závodníků
V den závodu od 05.00

Prezentace na závody je tradičně možná již v pátek 7.6.2019, tedy den před závody přímo v buňce u rybníka. Povolenky se budou prodávat v době od 17.00 do 19.00 hodin.

Po dlouhé době jsme upustili od zabírání sponzorských míst. Své místo si tak zajistí každý nejdříve v pátek před závody ve výše uvedné době předprodeje povolenek, a to teprve po zaplacení startovného ve výši 250,- Kč

Po  zaplacení  startovného  v   buňce  u  rybníka  je  možné  si  místa  zajistit  již v pátek

7.6.2019 v době od 17.00 do 19.00 hodin. Místa předem se nerezervují pro nikoho!!!!!!

 

Bližší informace o závodech a registracích získáte na telefonu : 602 154 291

 

 

Časový harmonogram závodu
První část od 06.00 hodin do 21.00 hodin
Způsob losování závodních míst

Nelosuje se.

Typ závodu
Plavaná
Položená
Závod pro
Jednotlivce
Startovné
Dospělí 250 Kč
Krmení
Povoleno

Zákaz lovu na nástrahy živočišného původu (žížala a jiné) - červy je možné použít  pouze na zakrmování po zamíchání do krmítkové směsi. Zakrmování  je povoleno po celou dobu závodu - Návnady pro zakrmování musí být uvařené (kukuřice, hrách, boby a jiné).

Chytá se na
2 pruty
2 návazce
Doplňující údaje:

Loví se na dva pruty nejvýše o dvou návazcích  na položenou nebo plavanou . Háčky musejí být bez protihrotu, nebo se zamáčknutým protihrotem. Háček, u kterého nelze protihrot zamáčknout, nesmí být použit k lovu. V případě lovu s krmítkem je zakázáno chytat na pevnou montáž, tzv. SRKAČKU !!!!! Povolena je pouze průběžná sestava. Toto bude kontrolováno úsekovým rozhodčím.

UPOZORNĚNÍ : Rozhodčí má právo pruty, které jsou bez dozoru a nahozeny, vytáhnout z vody na břeh, aby nedošlo k omezení vedlejších lovících v případě záběru ryby. Bodovaná bude pouze ryba ulovená lovícím , kterému náleží pruty.

Typ revíru
Stojatá cca ha
Bodování
  1. Kategorie - O nejdelší ulovenou kaprovitou rybu v cm - hodnotí se nejdelší ulovený kapr nebo amur v cm, v případě shodné délky u dvou nebo více ryb rozhoduje váha,v případě shodné váhy pak druhá nejdelší ulovená ryba (v této kategorii bude u každého soutěžícího hodnocena pouze nejdelší ulovená ryba )

- O nejvíce ulovených kaprů a amurů na body-  1 ryba = 1 bod - hodnotí se každý ulovený kapr  a amur bez ohledu na její lovnou míru , např. i kapr 15 cm. Ryba větší 70 cm je pak hodnocena 10 body.

U obou kategorií platí, že rozhodčí měří a váží pouze rybu, která je větší 55 cm. Menší ryba je pouze obodována a neprodleně vrácena zpět do vody.

- Při ulovení každé bodované ryby přivolá soutěžící rozhodčího, který po šetrném vyproštění háčku lovícím na podložce  rybu zapíše do soutěžní listiny. V případě měření bude ryba měřena se zavřenou tlamou po nejdelší část ocasu. S každou ulovenou rybou je nutné zacházet co nejšetrněji a vždy před manipulací mít navlhčené ruce ! Ryba plevelná – cejn velký, cejnek malý, karas- nesmí být vrácena zpět do rybníka a bude vhozena do připravených nádob.

Každá větší ulovená ryba (která má šanci na umístění) bude změřena na podložce a po přeměření, převážení a vyfocení (za asistence přivolaného rozhodčího z jiného úseku a některého rybáře lovícího poblíž jako svědka ) bude vrácena 

Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.)

Ponechání si ryby : Ve startovném není zahrnuta žádná ryba k ponechání. Rybu, kterou si soutěžící bude chtít ponechat, soutěžící zapíše do povolenky a rozhodčí rybu zváží. Poté bude ryba ve vezírku a s přiděleným číslem soutěžícího odnesena k molu před bufetem. Vydána bude lovci až po skončení závodu, odevzdání povolenky a uhrazení vypočítané částky dle aktuálního ceníku ryb.Lovné míry pro ponechání ryb : kapr 40-55 cm, amur 50-70 cm, lín 30 cm, tolstolobik 50 cm

Povinná výbava :       podběrák, vyprošťovač háčků a vezírek a podložka pod rybu ( pokud lovící nemá, může si zapůjčit za poplatek 50,- Kč od obsluhy rybníka

 

Pořadatel WWW: http://www.rybnikvylanta.estranky.cz/

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.