Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 193 termínů závodů
V minulosti zadáno 10094 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 19.04.2019
Datum konce závodu 21.04.2019
Místo konání závodu Milovy ZRUŠENO
Kraj Vysočina
Název závodu 1.CCAM KEMP MILOVY CUP, 85 000 KČ V HOTOVOSTI + VĚCNÉ CENY
Název vodní plochy Milovský rybník
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Přihlášky závodníků
Možno předem na email prihlaska@ccam.cz
Možno předem na telefonu 724 620 731

Přihlášení do závodu probíhá zasláním přihlášky na email: prihlaska@ccam.cz . V předmětu emailu bude uveden závod do kterého se team hlásí. Dále v emailu bude uveden název CT, členové CT, Město či obce ze které k nám přijedete a kontaktní telefon.Po podání přihlášky obdrží každý team emailem potvrzení přihlášení a pokyn k platbě.Startovné musí být zaplaceno nejpozději do 1.4.2019.Dle došlých plateb bude určeno pořadí losování 1. kola.

Časový harmonogram vícedenních či 24. hodinových apod. Vyplňte.

Čtvrtek 18.4.: možný příjezd v podvečerních hodinách, bude otevřen kiosek v kempu. Kemp je závodníkům zdarma k dispozici. Pátek 19.4.: 6:30 prezentace teamů – uvítací raut 6:45 losování 7:30 přesun na místa 10:00 – START ZÁVODU Neděle 21.4.: 12:00 konec závodu 13:30 vyhlášení výsledků

Způsob losování závodních míst

Losování místa, kde bude team bez střídání a přestávky lovit, bude probíhat ve dvou kolech. V prvním kole se losuje pořadí dle pořadí přijatých registrací (plateb) k losu druhého kola. V druhém kole se losuje jedno konkrétní lovné místo kde, bude team lovit.

Typ závodu
Položená
Závod pro
Tým
Jiné: team tvoří 2-3 závodníci
Startovné
Tým 6500 Kč
Povolené nástrahy

Lovné metody: pouze položená – vlasová metoda Povolené nástrahy: kukuřice, boilie, pelety, boilie těsta, dipy, umělé napodobeniny jmenovaných nástrah PVA materiál povolen! Srkačky přísně zakázány!! Povolené návnady: boilie, pelety, method mix, vařený partikl Nesmí se chytat: na pečivo, různé foukané kukuřice, puffi a jiné extrudy, červi, žížaly ani jiné živé nástrahy Co není dovoleno je ZAKÁZÁNO!!!

Krmení
Povoleno

Krmení během závodu je možné pouze za pomoci lopatky, kobry, praku, košíčku, katapultu, ruky, raketou. Jiné způsoby krmení, které tady nejsou jmenovány, jsou zakázané. Označování lovných míst jakýmkoliv způsobem je zakázané. Sondování dna-lovného místa je povoleno pouze markerem! Echolot zakázán! Zavážení, zaplavávání a zanášení návnad a nástrah zakázané.

Chytá se na
Doplňující údaje:

Soutěží se v 2-3 členných teamech, team loví na max.4 pruty, všichni členové teamu mají stejná práva a povinnosti.

Osádka ryb

Kapr, Amur 3 - 15+ kg

Bodování

Bodovanou rybou je pouze kapr a amur dosahující minimálně 50cm délky. Počítá se pouze 5 nejtěžších ryb. Počítá se čistá váha po odečtení vážícího saku. Vážit se bude všem teamům stejným typem váhy. Každá ulovená ryba se při vylovení z vody musí položit a šetrně odháčkovat na mokré podložce. Vyhrává team s největším součtem ulovených 5kusů ryb. V případě stejné váhy ryb rozhoduje o pořadí váha nejtěžší ulovené ryby, následně los. Úlovky okamžitě po zvážení a zapsání do úlovkového listu vrátit do vody.

Ocenění pro vítěze

Celkové 1. místo – 40 000 Kč + poháry + diplomy Celkové 2. místo – 20 000 Kč + poháry + diplomy Celkové 3. místo – 10 000 Kč + poháry + diplomy   SektorA: místo – 3 000 Kč + poháry + diplomy + věcné ceny Sektor B: místo – 3 000 Kč + poháry + diplomy + věcné ceny Sektor C: místo – 3 000 Kč + poháry + diplomy + věcné ceny Sektor D: místo – 3 000 Kč + poháry + diplomy + věcné ceny Nejtěžší ryba – 3000 Kč + poháry + diplomy 4-10. místo - věcné ceny + diplomy Teamy umístěné na 1.-3. místě nemají nárok na cenu vítěze sektoru.

Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.)

KOMPLETNÍ PROPOZICE NAJDETE NA http://ccam.cz

Hlavní sponzor závodu Název: Kemp Milovy
Další sponzoři

Sportovní rybolov Hruškov http://hruskov.cz

Pořadatel Název: CCAM
Email: info@ccam.cz
Telefon: 724 620 731

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.