Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 183 termínů závodů
V minulosti zadáno 10116 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 08.06.2019
Místo konání závodu Dolní Bukovsko mládež
Kraj Jihočeský
Název závodu Strhaná hráz - Junior Cup 2019 - OBSAZENO - jen náhradníci
Minulé závody

26.05.2018 - Dolní Bukovsko mládež - Strhánka 2018 - Junior Cup

Název vodní plochy Strhaná hráz
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně



Jedná se o rybářské závody jednotlivců pro děti a dorost do 15 let (včetně), na soukromém rybářském revíru Strhaná hráz v Dolním Bukovsku v jižních Čechách. Závodníci se závodu účastní na vlastní nebezpečí. Každý závodník s sebou musí mít doprovod minimálně jedné osoby starší 18-ti let, která po celou dobu závodu zodpovídá za bezpečnost doprovázeného závodníka!!  Povinností závodníků je seznámit se s pravidly závodu a tyto pravidla dodržovat.

Přihlášky závodníků
Možno předem na email petr.vokroj@seznam.cz
Registrace závodníků je otevřena dnem vyvěšení propozic závodu na webových stránkách www.rybolov-picha.cz. Závodníci se registrují pomocí přihlášky zaslanou emailem na adresu petr.vokroj@seznam.cz. Jiný způsob registrace není možný!! Závodník či jeho zástupce (např. rodič) v přihlášce uvedou Jméno, Příjmení a aktivní emailový kontakt, na který bude zasláno potvrzení registrace či případné změny v konání závodu. Kapacita závodu je omezena na 30 závodníků! V případě, že bude kapacita naplněna, obdržíte tuto informaci v odpovědi na vámi zaslanou přihlášku a pořadatel závodu vás zařadí do pozice náhradníků. V případě, že se některý z registrovaných závodníků odhlásí, bude pořadatel vyzývat k účasti náhradníky v pořadí, v jakém obdržel jejich přihlášky. Žádáme tedy závodníky, kteří budou registrovaní a v průběhu času zjistí, že se nebudou moci závodu zúčastnit, aby tuto skutečnost oznámili pořadateli závodu v dostatečném předstihu a to na stejnou emailovou adresu jako byla poslána přihláška. Závodník či jeho zástupce odesláním přihlášky souhlasí se zpracováním osobních údajů pro potřeby registrace závodníků. Pořadatel se zavazuje, že neposkytne sdělené informace třetí osobě, a že sdělené informace použije pouze pro potřeby registrace závodníků  
Přihlášení závodníciCelkem přihlášeno 31 závodníků

,
Václav Churáň
Jiří Gavlas
Adam Falát
Sebastian Čelák
Vít Trnka
Vojtěch Trnka
Samuel Brůžek
Sebastián Soukup
Daniel Řezáč
Filip Řezáč
Jakub Hrdina
Petr Hrdina
Jakub Buneš
Adam Frolík
Tadeáš Maroušek
Radim Beneš
Jakub Vavák
Jan Vavák
Michal Dvořák
Jan Jůn
Marek Míka
Jakub Špatný
Jáchym Předota
Tomáš Jindra
Jakub Jindra
Tomáš Chlaň
David Hron
Petr Šimek
Eliška Hessová
Tomáš Hess
Časový harmonogram závodu
První část od 08.00 hodin do 11.00 hodin
Přestávka od 11.00 hodin do 12.00 hodin
Druhá část od 12.00 hodin do 15.00 hodin
  Časový rozvrh závodu: 06:00 – 7:00 Prezence 07:00 – 7:30 Losování 07:30 – 8:00 Příprava na závod – první kolo (krmení) 8:00 Start závodu – první kolo 11:00 Konec prvního kola 11:00 – 11:30 Přesun na lovné místo pro druhé kolo 11:30 – 12:00 Příprava na druhé kolo (krmení) 12:00 Start druhého kola závodu 15:00 Konec závodu cca 16:00 Vyhlášení výsledků
Způsob losování závodních míst Závod bude probíhat dvoukolově. Závodníci si v prvním losování vytáhnou místo pro první kolo. Po vylosování všech míst pro první kolo budou čísla s místy vrácena do losovacího zařízení a závodníci si v následném losování vytáhnou místo pro kolo druhé. První losování proběhne v pořadí, v jakém byly organizátorovi závodu doručeny přihlášky závodníků. Druhé losování proběhne tak, že kdo v prvním kole losování losoval jako poslední, bude ve druhém kole losování losovat jako první a tak dále. V případě, že se závodník nedostaví včas k losování, bude mu číslo/čísla přidělena pořadatelem ze zbylých nevylosovaných míst. Žádáme proto závodníky, aby dbaly na časový rozvrh závodu!
Typ závodu
Plavaná
Položená
Feeder
Závod pro
Jednotlivce
Mládež do 15 let
Startovné
Bez startovného
Povolené nástrahy jakékoli nástrahy kromě živé a mrtvé rybky (boilie, pelety, kukuřice, těsta, ostatní rostlinné nástrahy, červi, rousnice, hnojáčci, …)
Zakázané nástrahy Zákaz používání luštěnin a nevařené kukuřice!!!
Krmení
Povoleno
Zakrmování je povoleno vždy půl hodiny před začátkem jednotlivých kol a dále pak v průběhucelého kola. Vnadit se smí pouze ze břehu za pomoci pomocného prutu, kobry, lopatky či praku. Zákazpoužívání lodí, člunů, zavážecích loděk. Dále je zakázáno jakékoliv označování lovného místa na vodě.Zakrmování je povoleno vždy půl hodiny před začátkem jednotlivých kol a dále pak v průběhucelého kola. Vnadit se smí pouze ze břehu za pomoci pomocného prutu, kobry, lopatky či praku. Zákazpoužívání lodí, člunů, zavážecích loděk. Dále je zakázáno jakékoliv označování lovného místa na vodě. K tomu je povoleno používat jeden pomocný prut s raketou nebo košíčkem k zakrmovánílovného místa. Povolené návnady: boilie, pelety, partikl, method mix, ostatní rostlinné návnady, červi, rousnice, hnojáčci.
Chytá se na
1 prut
1 návazec
Krmítko: Ano
Doplňující údaje:  Zákaz používání srkaček.  
Typ revíru
Stojatá cca 5 ha
Osádka ryb Převládající rybí obsádka: kapr 2 – 20 kg, amur do 130 cm, (lín, candát, štika)
Bodování Hodnocení: boduje se každá ulovená ryba (1cm = 1 bod). Délka ryb se sčítá, vyhrává závodník s největším počtem bodů v součtu za obě kola. V případě stejného počtu bodů rozhoduje o pořadí délka nejdelší ulovené ryby a následně los.
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) Přikrmení, nahazování, obsluze prutů, zdolávání a podebírání ryby může pomáhat dospělá osoba – doprovodzávodníka. Závodník by však měl většinu úkonů provádět sám! V lovícím sektoru může být přítomen pouzezávodník, jeho doprovod a rozhodčí. Jiné osoby pouze se souhlasem závodníků a rozhodčích. V doběnepřítomnosti závodníka na lovném místě nesmí být prut nahozen. Povinné vybavení: podběrák, vyprošťovač háčků (pean), podložka pod ryby, EKOsak (pro případ, než budeulovená ryba rozhodčím změřena)Úlovky se okamžitě po změření vrátí šetrně zpět do vody.Kterýkoli z rozhodčích má kdykoli během závodu právo zkontrolovat udice, nástrahy a návnady závodníka.VŠE CO NENÍ POVOLENO, JE ZAKÁZÁNO!!!Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu pravidel.V dějišti závodu si bude možno zakoupit drobné občerstvení k jídlu i pití.  
Hlavní sponzor závodu Název: FLAJZAR, s.r.o
Pořadatel Název: Sportovní rybolov Pícha
WWW: www.rybolov-picha.cz

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.