Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 182 termínů závodů
V minulosti zadáno 10115 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 03.08.2017
Datum konce závodu 06.08.2017
Místo konání závodu Brandýs nad Labem
Kraj Středočeský
Název závodu 1. ročník Krajského přeboru SÚS v lovu ryb udicí na položenou
Název vodní plochy Labe 18 (č. 411 050)
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Popis cesty

Sraz závodníků je dne 3. 8. 2017 v 7.00 hodin v ulici V Zahrádkách 1614, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav (klubovna MO ČRS)

Upoutávka Zobrazit propozice
Přihlášky závodníků
Možno předem na email crs.zavody.polozena@seznam.cz

Závod je určený maximálně pro 20 týmů a potrvá 72 hodin. O pořadí startujících týmů rozhoduje podle došlých přihlášek pořadatel.
Závodu se účastní 2 až 3 členné týmy soutěžící za místní organizace ČRS. Všichni účastníci závodu musí mít platný rybářský lístek a povolenku k lovu. Závodu se smí zúčastnit pouze členové ČRS a MRS a musí být zapsaní v závazné přihlášce z MO ČRS.
Hlásit své týmy můžete již nyní zasláním správně vyplněné závazné přihlášky (stačí scan či fotografie), viz příloha 1, na e-mail: crs.zavody.polozena@seznam.cz, a to nejpozději do 29. 6. 2017
Po doručení zpětného potvrzení je nutné složit startovné na účet pořadatele číslo: 1575662026/3030. Startovné ve výši 6 000 Kč musí být připsáno na účet pořadatele nejpozději do 13. 7. 2017.
Účast na závodech lze zrušit nejdéle 4. 7. 2017. V tomto případě se vrací týmu 90 % startovného, z důvodu nákladů již vynaložených na realizaci závodu. Při stornování účasti na závodu po tomto datu, startovné propadá pořadateli a pořadatel nahradí volné startovní místo dalším týmem, podle pořadí zájemců, kteří budou registrovaní jako náhradníci. V případě, že nebude nejdéle 15 dní před termínem začátku závodu registrováno alespoň 15 závodních týmů (registrací se myslí uhrazení plné výše startovného na účet pořadatele), pak si pořadatel vyhrazuje právo na zrušení celého závodu. Startovné bude všem registrovaným týmům vráceno v plné výši na účet, z kterého bylo startovné uhrazeno.
Všechny přihlášky musí být potvrzené vysílající MO.

Časový harmonogram vícedenních či 24. hodinových apod. Vyplňte.

Losování sektorů v 7.30 hod.
Odjezd do sektorů v 8.45 hod.
Start závodů 3. 8. 2017 od 12.00 hod.
Ukončení závodu 6. 8. 2017 v 12.00 hod.

Způsob losování závodních míst

Losování závodních sektorů se provádí z losovacího pytle, a to podle následujícího klíče: první losování provádí první přihlášený tým závodu, který si vylosuje z pytle číslo závodního sektoru a následně vybere jméno dalšího losujícího týmu otočením karty, kde bude uvedeno jméno jiného registrovaného týmu.

Typ závodu
Položená
Závod pro
Tým
Startovné
Tým 6000 Kč
Povolené nástrahy

boilies, plovoucí boilies a jejich kombinace, pelety a tygří ořechy, umělé nástrahy imitující partikl. Nástrahy je možno obalovat v těstech a dipech.

Krmení
Povoleno

Krmení je možné pouze ze břehu a je k němu možné využít pouze: lopatku, kobru, prak, raketu/spomb. Zavážecí lodička je zakázána. PVA materiály jsou povoleny. Obalování olov je povoleno.
Návnady:
boilies, pelety
Zákaz krmení:
kukuřicí, tygřími ořechy i dalšími druhy partiklu, extrudovanými nástrahami (puffi, burisony), živými nástrahami, rohlíkovým boilies .

Chytá se na
Doplňující údaje:

4 pruty.Na každém prutu je jeden návazec s jedním jednohá čkem bez protihrotu (bude tolerován zamáčknutý protihrot). Lov je povolen výhradně na položenou a je povolena pouze forma únikové montáže (v případě přetržení musí dojít k uvolnění zátěže). Nástraha musí být umístěná mimo háček (vlasová metoda). Jako zátěž je povoleno pouze olovo. Přísně zakázáno je užívání všech typů krmítek či srkaček. Metoda Zig Rig je povolena.

Typ revíru
Tekoucí
Bodování

Boduje se každý ulovený kapr s minimální váhou 3 kg včetně. Do celkových výsledků se započítává hmotnost každé bodované ryby s přesností na dvě desetinná místa. Sakování ryb je povoleno pouze s vědomím rozhodčího ,a to pouze na d obu nezbytně nutnou. Svého sektorového rozhodčího každý tým přivolá mobilním telefonem ihned po ulovení bodované ryby. Rozhodčího je možno pouze prozvonit , a to tak dlouho, dokud rozhodčí neodmítne hovor, což je znamením, že výzvu akceptuje. Každá bodovaná ryba se vždy musí fotit spolu s panelem, kde je vyznačena váha, čas ulovení a název týmu. Ryba bude zapsána do bodovacího průkazu a její hmotnost bude stvrzena podpisem rozhodčího a vybraného člena závodního týmu
. V případě, že tým zavolá rozhodčího k váže ní chycené ryby, která nebude dosahovat stanovené hmotnosti (tolerance 150 g), napíše rozhodčí do bodovacího průkazu týmu záznam o ulovení nebodované hlášené ryby. Tento záznam podepíše jak rozhodčí, tak i zástupce týmu. V případě druhého a každého dalšího záznamu o nebodované rybě v bodovacím průkazu týmu,se týmu nebude bodovat další chycená bodovaná ryba následující po záznamu o nebodované rybě. O nebodování chycené ryby bude proveden záznam do bodovacího průkazu , který bude stvrzen rozhodčím a vybraným členem závodního týmu. V závodu vítězí tým s nejvyšším počtem dosažených kilogramů ulovených bodovaných ryb. V případě shody rozhoduje o pořadí největší ulovená ryba týmu. Pokud dojde ke shodě i při hodnocení tohoto kritéria, rozhoduje o umístění větší vá hový průměr ulovených ryb. Pokud by došlo ke shodě i zde, pak bude rozhodovat los pod vedením hlavního rozhodčího a pořadatelů závodu. Ryby zdolané po signálu znamenajícím ukončení závodu 6. 8. 2017 ve 12:00 hodin se do celkového bodování nepočítají.

Ocenění pro vítěze

1. místo – 15 000 Kč + pohár + věcné ceny od sponzorů
2. místo – 10 000 Kč + pohár + věcné ceny od sponzorů
3. místo – 5 000 Kč + pohár + věcné ceny od sponzorů
Nejtěžší ryba závodu – 3 000 Kč + pohár + věcné ceny od sponzorů
Vítěz sektoru A – Pohár + věcné ceny od sponzorů
Vítěz sektoru B – Pohár + věcné ceny od sponzorů
Týmy, které se umístí na celkovém prvním, druhém a třetím místě, nemají nárok na cenu za vítěze sektoru.

Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.)

Jakékoliv dotazy směrujte na Ondřeje Šulce (+420 774 412 795) nebo na email crs.zavody.polozena@seznam.cz.
Po losování se soutěžící mohou přemístit na obhlídku sektoru. Přemístit se trvale do sektoru, začít stavět přístřešky, připravovat udice, mapovat loviště (pouze ze břehu )a zakrmovat smí soutěžící až 3. 8. 2017 po 9:00 hodině ranní. Nastražení udice je povoleno až po zahájení závodu.
Bližší informace v upoutávce.

Hlavní sponzor závodu Název: MIVARDI
Pořadatel WWW: http://crs-sus.cz/wp-content/uploads/2017/02/KP-v-polo%C5%BEen%C3%A9-Brand%C3%BDs-3.-6.-8.-2017.pdf

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.