Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Přívlač

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 193 termínů závodů
V minulosti zadáno 10094 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 05.11.2022
Místo konání závodu Moravský Krumlov
Kraj Jihomoravský
Název závodu III. ročník Krumlovský duhák
Název vodní plochy Vrabčí hájek
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Přihlášky závodníků
V den závodu od 07.00
Možno předem na email psmrsmk@seznam.cz
 
Časový harmonogram závodu
  Časový harmonogram: 7:00 - Prezentace 7:10 - Losování 8:00 - 1.kolo 9:00 - 9:10 - Přestávka na změnu místa 9:10 - 2.kolo 10:10 - 10:50 - Přestávka na občerstvení a změnu místa 10:50 - 3.kolo 11:50 - 12:00 - Přestávka na změnu místa 12:00 - 4.kolo 13:00 - Konec závodu 13:30 - Vyhlášení výsledků
Typ závodu
Vláčka
Závod pro
Jednotlivce
Startovné
Dospělí 600 Kč
Chytá se na
1 prut
1 návazec
Typ revíru
Stojatá cca 2 ha
Bodování Hodnocení: Hodnotí se všechny lososovité ryby, štika, candát a okoun - 1 ryba = 1 bod Do karty rozhodčího se ryba zapisuje pouze čárkou !!! Při rovnosti bodů rozhoduje o vítězi největší ulovená lososovitá ryba, pokud i ta je shodná rozhoduje druhá největší lososovitá ryba, proto doporučujeme si vždy v každém kole nechat minimálně jednu rybu rozhodčím změřit. Rybu rozhodčí měří pouze pokud si to závodník vyžádá !!! Závodníci soutěží o umístění v sektorech a o umístění v celém závodě rozhoduje nejmenší součet umístění v jednotlivých kolech.
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) Pravidla: Závod proběhne ve 4 kolech. Každé závodní kolo trvá 60 minut. Začátek a konec bude vždy oznámen zvukovým signálem. Po skončení každého kola závodník rozhodčímu podepíše zapsané body do karty rozhodčího. Při prezentaci si každý závodník vylosuje pořadí losování podle pořadí přihlášení. Losování proběhne formou lístků z jedné sestavy na celý závod. Na vylosovaném lístku bude mít závodník všechny 4 místa a to vždy v jiném sektoru na jiné pozici. Při losování obdrží závodník kartu, na které bude mít čísla stanovišť. 72 lovných míst bude rozděleno do 4 sektorů po 18 závodnicích. Jedno lovné místo bude široké min. 5 m. Každý závodník si může ponechat 3 ks lososovitých ryb do 40 cm. Ponechané ryby budou zakroužkovány v kartě rozhodčího a zapsány do karty závodníka !!! V kartě závodníka jsou 3 rámečky, které při ponechání ryby zakřížkujete - jeden rameček jedna ryba. Způsob lovu: Povolený způsob lovu je pouze přívlač. K tomu mohou být použity pouze umělé vláčecí nástrahy. Nástraha musí být rybářem aktivně vedena v pohybu ! Nástrahy mohou být opatřené maximálně dvěma trojháčky bez protihrotu, přičemž protihrot může být zamáčknutý nebo zabroušený. (Při prvním porušení tohoto pravidla nebude uznána takto ulovená ryba, při druhém porušení bude závodník vyloučen ze závodu a to bez náhrady vrácení startovného.) Je zakázáno používání KULOVÝCH PLOVÁTEK (bublina a podobné), SBIROLINA (podobné jako bublina jen těžší a napomáhá k delšímu nahazování), DROP-SHOT( zátěž mimo nástrahu na kmenové sestavě) a BOČNÍ PŘÍVĚS (zátěž mimo nástrahu musí být součástí nástrahy). Zákaz vytváření nástrah z umělých těst. ČEBURAŠKA (olůvko připojené k háčku) povolena !!! Po celý závod je zakázán zakrmování. Každá zdolaná ryba se vylovuje podběrákem. Před puštěním ryby vždy závodník upozorní rozhodčího na její úspěšné zdolání a po jeho uznání a zapsaní pouští rybu zpět, pokud si ji teda nebude nechat změřit či ponechat. Oceněni budou nejlepší závodníci v celkovém pořadí, vítězové sektoru a závodník, který uloví největší lososovitou rybu. Poháry obdrží 24 závodníků, kteří zvítězí v sektorů (4 sektory po 4 kolech), 3 nejlepší závodníci a závodník, který uloví největší lososovitou rybu. Oceněno bude 24 závodníků buď věcnou cenou nebo finanční odměnou. Protest je možné podat do 15 minut po vyhlášení výsledků oproti předložené kauci 1000 Kč. V případě neoprávněnosti protestu je kauce nevratná. Občerstvení zajištěno po celou dobu závodu !!!
Pořadatel Název: PS MRS Moravský Krumlov
WWW: https://www.rybarimoravskykrumlov.cz/zavody/

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.