Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 180 termínů závodů
V minulosti zadáno 10114 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

 

Přátelé

 

 

 

Trnka Aleš
Sedražice
Pořadatel rybářských závodů v Sendražicích organizuje zásadně partnerské závody s bodovým zvýhodněním pro každého závodníka.
Team Volejovky (Středočeský kraj) Team Volejovky je neformální spolek rybářů z Vlašimi a okolí. V roce 2015 jsou našimi partnery a budou pořádat partnerské závody s bodovým zvýhodněním pro každého závodníka.
Bohuslav Man - Kamenictví
Třešňová 1962
508 01 Hořice v Podkrkonoší
tel.: +420 602 360 713
kamenictvi.man@tiscali.cz
Naše kamenická firma byla založena na základech tradiční kamenické práce a kamenosochařské výroby Hořického kraje a okolí.
Specializujeme se na opracování různých druhů pískovců, mramorů a žul.
Z těchto materiálů vyrábíme převážně prvky pro památkově chráněné objekty a historické objekty, ale zabýváme se i výrobou pro novostavby - parapety, obklady krbů, schodiště a podobně.
V naší dílně, vybavené moderní dělící a kotoučovou pilou, různými bruskami a dalším pneumatickým nářadím jsme připraveni splnit Vaše přání.
Najdete nás zde
Appl Jaroslav
Čs.armády 729
564 01 Žamberk
tel.: +420 777 654 600
VÝROBKY Z OCELI, NEREZI, MOSAZI A MĚDI.Kompletní dodávky kovo interiéru včetně truhlářských, čalounických nebo sklenářských prací.
Možno dohodnout netradiční rybářské ocenění za zvýhodněné ceny.
Fanatik Fishing Hradec Králové (Královéhradecký kraj) Fanatik fishing skupina lidí pod vedením Jiřího Petružálka, pro které je příroda a čas v ní výsadou, včetně sportovního rybolovu.FF je zastáncem šetrného zacházení s rybami. Věnuje se také nezávislé propagaci různých spolků a přínáší např. lepší ceny do sportovního rybolovu.

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.