Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 182 termínů závodů
V minulosti zadáno 10115 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

 

Rybářské revíry

 

 

 

Chlumecká rybářská s.r.o
Ústecký kraj
Revíry se nachází v těsné blízkosti obce Chlumec (6 km od Ústí nad Labem).Jezero Dělouš má rozlohu 26 ha a rybník Chlumec I Zámecký rybník rozlohu 5,1 ha.Trofejní ryby především kapr, amur a jeseter.Nově Ďáblův rybník 4 ha.
Svojanov u Borušova
Pardubický kraj
Vodní nádrž má rozlohu 2ha a je zarybněna i trofejními kapry a amury. Zároveň je v nádrži osádka pstruha duhového ( 6q ), který se loví celoročně.
Rybník Královsko
Královéhradecký kraj
Rybník se nachází na samotě v krásném prostředí s výhledem na Krkonoše a Kozákov, poblíž Lomnice nad Popelkou v okrese Semily.Zarybnění : Kapr, Kapr KOI, Lín, Amur, Candát, Štika, Pstruh, Sumec.Možnost stanování, umístění karavanu (i celoročně), přípojka vody, přípojka elektřiny, možnost rozdělávání ohně a dalších služeb dle dohody.Revír vhodný pro handicapované rybáře
Hulvácké Benátky
Moravskoslezský kraj
Jedná se o soukromý rybářský revír s rozlohou cca. 0,9 ha, který do roku 2013 využíval ČRS. Rybník se nachází v obci Ostrava Nová Ves, blízko zastávky Vodárna, je tudíž velmi dobře dostupný jak automobilem tak MHD.V našich vodách narazíte na mnoho druhů ryb trofejních velikostí. Vysazuje se především kapr, amur, lín a jeseter sibiřský.
Rybník Klapý
Ústecký kraj
Na tomto revíru může rybařit každý po zakoupení povolenky platné pro tento revír.Revír je zarybněn:kapr, štika, sumec, candát, karas, okoun, plotice, lín, amur.
Rybolov Koblov
Moravskoslezský kraj
Oblíbený revír v Moravskoslezském kraji. Podívejte se na úlovky na jejich stránkách.
Rpety-Hatě
Středočeský kraj
Soukromý sportovně rybářský areál.Nabízí mimo rybaření i ubytování kde si můžete zpříjemnit volné chvíle více denním pobytem v menší chatě se čtyřmi lůžky. V hodné pro rodiny s malými dětmi. Nebo ve velké chatě s kapacitou 8-12lůžek.Také houbaři - nerybařící doprovod si přijde na své v Brdských lesích vzdálených 1km od areálu Rpety-Hatě.
Hruškov
Středočeský kraj
Sportovní rybářský revír Hruškov je bohatě zarybněn všemi druhy ryb a svou obsádkou uspokojí vyznavače téměř všech rybolovných technik. Zastoupen je v hojné míře kapr, a to v délkách do 95 cm, tolstolobik do 80 cm, candát do 80 cm, štika do 90 cm, amur do 95 cm, okoun do 40 cm, pstruh duhový do 50 cm, úhoř, mník jednovousý a veškerá možná bílá ryba. Z exotičtějších ryb jsou zastoupeni jeseter (albín, ruský, sibiřský) do 120 cm a veslonos americký do 50 cm, sumec albín (chráněný celoročně), sumec obecný (nesmí být v případě ulovení vrácen vodě). Dále můžete chytit zlaté kapry, zlaté líny a zlaté jeseny.
Skřípov
Jihomoravský kraj
Velikost našeho rybníku 1,5 ha,hloubka 1,5- 2,5 metru,Jaké ryby u nás máme: sumec, štiky, úhoř, candát, amur, kapr, jeseter, pstruh duhový.Můžete si zarezervovat celý rybník nebo část rybníka pouze pro sebe a vyhnout se tak tlaku, jaký je na mnoha svazových a soukromých vodách, ideální pro 10 až 15 rybářů, kteří vyžadují absolutní soukromí a chtějí celou vodní plochu nebo polovinu rybníka jen pro sebe.

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.