Rybářské žebříčky - Muška

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 194 termínů závodů
V minulosti zadáno 10095 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

 

Přepínáme na rok 2021

Vloženo dne 11.01.2021

 

Vážení přátelé, dodatečně Vám přeji pěkný Nový rok, zdraví a duševní pohodu v této podivné době. Chtěl bych vám nyní nastínit, jak to bude vypadat s naší činností v roce 2021. Bohužel předpokládám, že rozvolnění bude probíhat velice opatrně, očkování také nějakou dobu potrvá, takže asi opět přijdeme o podstatnou část jarních závodů. Rozhodně ale budeme respektovat platná nařízení a o totéž žádám i členy Klubu Rybářské žebříčky.
Dále u nás bude platit.
1) Byly uzavřeny žebříčky za rok 2020. Ke konci roku jsme obdrželi ještě nějaké výsledky, které však nebyly zveřejněny, protože nebyly kompletní. Stejně budeme postupovat i v roce 2021. Zveřejněny a započítány budou pouze ty výsledky, které budou kompletní. Předání trofejí členům Klubu za rok 2020, vzhledem k momentální epidemiologické situaci, nebude zatím provedeno. Proběhne až v roce 2022 (únor) společně s trofejemi za rok 2021. V jakém rozsahu určí později předsednictvo Klubu.
2) Termíny rybářských závodů budou v roce 2021 zcela jistě ovlivněny koronavirem a s ním spojenými opatřeními. Tady žádáme všechny uživatele stránek, aby si případné konání závodu ještě předem ověřili. Může se také stát, že budou zveřejněny a pořádány závody, které nebudou respektovat příslušná platná opatření. V tomto případě je veškerá odpovědnost na pořadateli závodu a účast závodníka na něm samotném. Výsledky těchto závodů však nebudou u nás zveřejněny ani započítány.
3) Klubové závody. Aktuálně jsou naplánovány čtyři. Finálový závod ligových týmů za rok 2020, závod jednotlivců a týmů (říjen 2021) a finále ligové soutěže za rok 2021 (termín neurčen, podzim). Pokud to situace umožní, měly by ještě být závody: Pohár mistrů, závod veteránů, žen a mládeže. Ty budeme v průběhu roku řešit operativně.
4) Ligová soutěž. Bude pokračovat a považujeme ji za jednu z hlavních klubových soutěží. Je to i z toho důvodu, že závody mohou být omezeny počtem účastníků venkovní aktivity. Jakmile však bude povolen počet účastníků aspoň 20, lze ligová kola odzávodit. Zatím, co jsem zažil, všechna kola loňské soutěže probíhala v mimořádně přátelské atmosféře a s patřičným soutěžním nábojem. Výrazným způsobem je také posílen pocit sounáležitosti s klubovou činností.
Tady jsou úkoly pro členy Klubu na nejbližší období:
a) Kapitáni nahlásí soupisky týmů, respektive jejich změny, protože do roku 2021 budou převedeny soupisky z roku 2020. Termín do 28.2.2021
b) Podat přihlášku do ligové soutěže na rok 2021. Propozice máte v příloze. T: 28.2.2021
Děkuji a těším se na Vás u vody.
Ing, Václav Staněk - předseda spolku
Jiří Štarman - předseda Klubu

 

 




Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.