Rybářské žebříčky - Přívlač

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 193 termínů závodů
V minulosti zadáno 10094 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

 

Změny pro rok 2020

Vloženo dne 09.04.2020

 

Vážení, je nutné reagovat na momentální situaci a přijmout nějaká opatření, které se týkají i nás. Teprve po ukončení nouzového stavu bude vláda uvolňovat přijatá omezení a opět je předpoklad, že jako jedno z posledních bude uvolnění pořádaných sportovních a kulturních akcí s větším počtem účastníků. Když vše půjde dobře, čemuž moc nevěřím, tak by na závody a tím vytváření žebříčků zbyl v podstatě jenom červen a září a s minimálním počtem závodů o prázdninách. To je méně jak polovina možných závodů za rok. Zamysleli jsme se nad vzniklou situací a vzali v úvahu nejen razantní snížení počtu závodů, ale i pro letošní rok např. absenci sponzorských smluv, ztrátu z reklam na stránkách, možná i nedostatek financí a času u některých členů Klubu po skončení nouzového stavu a podobně.
Předsednictvo Klubu a spolku proto přijalo následující opatření:
1) Vytvářet a zveřejňovat i nadále žebříčky. Ty však nebudou po skončení roku 2020 vyhodnoceny na slavnostním vyhlášení, ale budou pouze orientační. Uvidíme kolik se toho odzávodí, zda budeme moci alespoň předat trofej pouze prvním z každého žebříčku.
2) Členové Klubu v roce 2020 (letos historicky největší nárust + 39) mají zaplacené členství i pro rok 2021. Pokud někdo bude chtít členství zrušit, poplatek vrátíme. O vrácení poplatku nás ale musíte požádat s uvedení účtu kam to máme poslat.
3) V roce 2020 se ruší nebo přesouvají všechny závody „O pohár předsedy spolku“
4) „Pohár mistrů“ pro rok 2020 se ruší bez náhrady.
5) Neruší se ligová soutěž a závod týmů. Viz dále bod 5.
6) Ligová soutěž. Je možné, že po ukončení nouzového stavu bude uvolněno pořádání akcí pro omezený počet účastníků, do kterého bychom se mohli vejít. V tom případě bychom urychleně udělali rozpis a v jednotlivých skupinách a kolech závody uskutečnili.
7) Kromě ligové soutěže budeme (snad to půjde) organizovat pouze dva závody. V neděli 27.9. v Lužci nad Cidlinou závod týmů a pondělí 28.9. závod jednotlivců „ O Pohár předsedy spolku“ bez rozdílu kategorií, ale pohárem mimo jiné pro nejlepší ženu a veterána. Je to přesun z 5.-6.9.2020. Propozice jsou již vypsány.
8) V Lužci navíc spolupořádáme dva závody. V sobotu 5.9. odpoledne pro mládež. Závod je OPEN a maximálně bodově ohodnocený a nejlepší člen Klubu obdrží Pohár předsedy za rok 2020. Další závod je v neděli 6.9. – jednotlivci jako partnerský závod.
9) Ubytování na víkend 27.-28.9. je v propozicích.
Pokud budete mít nějaké dotazy, pište.

 

 




Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.