Rybářské žebříčky - Položená

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 192 termínů závodů
V minulosti zadáno 10094 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

 

Přípravy na Lužec v plném proudu. Přihlášky již nyní.

Vloženo dne 06.07.2019

 

Dovolená a prázdniny uběhnou jako voda a hned máme září. A protože v polovině září pořádáme otevřené závody v Lužci nad Cidlinou, hned v pěti kategoriích, jsou dlouhodobé přípravy nutné. Chceme, aby na tomto výjimečně zarybněném revíru a nádherném prostředí bylo vše, pro vás závodníky, jak má být. Předsednictvo Klubu již upravilo bodování na konečnou verzi, zrovna tak byl schválen program, který se již nebude měnit.
Organizační stránka závodů, od pátku do neděle, je poměrně náročná. Abychom na vše měli dostatek času, chceme vás poprosit o jediné. Pokud víte, že se chcete zúčastnit, přihlaste se co nejdříve. Podle počtu přihlášených budou vytýčena nejenom místa pro závodníky, ale také zajištěny ceny v odpovídajícím rozsahu, rozhodčí na všechny kategorie a podobně. Nelze vše zajistit na poslední chvíli.
Myslíme si, že jsme našli jedno z nejlepších míst, nejenom co se týká vody, ale i prostředí okolo. Jako třešnička na dortu vystoupí v sobotu večer country kapela Parťáci.
Uděláme vše, aby se vám závody líbily, proto jsou také otevřené pro kohokoliv. Místa na břehu rybníka je sice dost, ale mohlo by se stát, že zájem bude větší. Tak neváhejte a přihlaste se co nejdříve, aby se i na vás dostalo. Rozhodně totiž nepřijmeme přihlášky den předem, nebo dokonce až na místě.
Děkujeme a těšíme se na vás.
Rybářské žebříčky

 

 




Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.