Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 192 termínů závodů
V minulosti zadáno 10094 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

 

2019 – šestá sezóna s námi je tu

Vloženo dne 02.01.2019

 

I když se „gulášovky“ rozjedou tím správným tempem nejdříve v dubnu, neznamená to, že máme období zimního spánku. Právě teď je čas na zhodnocení loňského roku a přípravu na nové rybářské souboje u vody a pro mnohé i nové napětí z počtu započítaných bodů do žebříčků. Tady máte stručný nástin toho co je pro rok 2019 platné pro stránky, Klub Rybářské žebříčky a i pro Vás co nás sledujete.
Začneme sobotou 23.února, kdy se sejdeme v restauraci U Letců v Hradci Králové, kde přes den pořádáme burzu rybářských potřeb a v podvečer pak předáme trofeje nejlepším členům Klubu za žebříčky roku 2018 a pobavíme se skupinou Parťáci z Pardubic. Zároveň někteří členové Klubu budou uvedeni do Síně slávy, nebo získají čestné uznání.
Abychom žebříčky za rok 2018 mohli uzavřít, lze nejpozději do 6.1.2019 zaslat, ještě nezveřejněné výsledky k započítání.
Dále Vám představujeme ostatní podmínky a novinky na našem webu.
- Rozjíždí se nová soutěž - liga spolku Rybářské žebříčky. Zatím máme dost přihlášek, aby se zahájila skupina složená z týmů Královéhradeckého a Pardubického kraje. Dáváme možnost ještě i ostatním se přihlásit do 31.1.
- Bodování do žebříčků zůstává stejné jako v minulém roce, včetně závodů partnerských, které jsou bodově zvýhodněny. Bylo však stanoveno, že v každé oblasti (kraji) může být v kalendářním roce maximálně 12 partnerských závodů. Z této kvóty může být 8 termínů zablokováno předem, na základě žádosti pořadatelů, nebo členů Klubu, kterou zašlou do 28.2.2019. 2 termíny jsou rezerva pro pořadatele, kteří chtějí pořádat závod, ale momentálně nevědí na jakém revíru a v jakém termínu. Poslední dva termíny mají k dispozici předseda Klubu a předseda spolku pro mimořádné a odůvodněné žádosti.
- Bylo ujednáno, které termíny závodů a výsledky zveřejňovat s přihlédnutím k charakteru a účelu webu a Klubu a rozhodnuto od roku 2019:
a) zveřejňovat termíny max. dvoudenních závodů
b) nezveřejňovat a nezapočítávat závody na 3 a více dní, pokud je pořadatel sám u nás nezveřejnění a nezašle výsledky
c) z termínovky ČRS a MRS zveřejňovat a započítávat závody, které se do jejich žebříčku nepočítají (nebodované) nebo jsou náborové
d) Výsledky závodů započítávat pouze kompletní, nekompletní (např. první tři, nebo 10 apod.) zveřejnit pouze v komentáři k závodu (zobrazí se jako galerie)
- Vizitky závodníků. V minulosti jsme u každého, kdo se objevil v žebříčcích, zveřejňovali tzv. vizitku, kde bylo jeho postavení v celostátním žebříčku a seznam jednotlivých závodů a bodů v členění podle krajů. Nově budeme v těchto vizitkách používat údaje z klubových žebříčků, takže vizitka se zobrazí pouze členům Klubu Rybářské žebříčky. Také ji doplníme o některé údaje z minulých let a fotogalerii závodníka.
Pokud dojde k dalším dílčím změnám, včas je oznámíme.

 

 




Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.