Rybářské žebříčky - Položená

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 193 termínů závodů
V minulosti zadáno 10094 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

 

Partnerské závody

Vloženo dne 23.08.2017

 

Vážení pořadatelé rybářských závodů, na poslední poradě vedení spolku a vedení Klubu došlo k následující významné dohodě, která se týká partnerských závodů. Chceme tím zvýšit propagaci a účast právě na vašich závodech a posílit spolupráci s Vámi ve všech oblastech republiky. Zárroveň to závodníkům umožnit získání více bodů z těchto závodů. O co jde?
S okamžitou platností se ruší poplatky za partnerský závod.
Dáváme všem pořadatelům a členům Klubu Rybářské žebříčky možnost vytipovat a požádat o vyhlášení závodu jako partnerského za následujících podmínek.
- díky barevnému označení termínu na našich stránkách závod získá pozornost.
- závodníci vědí, že výsledek bude započítán a zveřejněn, což přispěje k vyšší účasti z řad těch závodníků, kteří mají zájem bodovat v žebříčku.
- všichni závodníci jsou bodově zvýhodněni + 7 bodů, což v systému započítávání předem daného počtu nejlepších výsledků hraje významnou roli.
Garantem partnerského závodu je vždy některý člen Klubu, který zajišťuje ve spolupráci s pořadatelem zejména plnění následujících podmínek:
Abychom mohli závod vyhlásit za partnerský, je potřeba splnit tyto podmínky: - zaslat na náš e-mail: rybarskezebricky@seznam.cz žádost, že chcete být partnerským závodem pro určitý závod (může učinit i člen Klubu) a jmenovat garanta závodu z řad členů Klubu.
- umístit propozice závodu na naše stránky
Propozice musí splňovat následující minimální podmínky:
a) Během závodu musí proběhnout alespoň jedno střídání místa
b) Losování míst musí být transparentní a nezpochybnitelné.
c) Každá závodní část musí trvat min. 2 hodiny, v případě více částí, záleží na předchozí dohodě.
d) V kraji se v jeden den může konat max. jeden partnerský závod. Nejbližší partnerský závod v sousedním kraji musí být vzdálen nejméně 70 km.
- po skončení závodů zaslat kompletní výsledkovou listinu se všemi zúčastněnými závodníky a náležitostmi (vyplnit na našich stránkách, nebo zaslat v tabulce formátu Excel,Word,pdf apod.). Výsledková listina musí obsahovat na každém řádku – pořadí, příjmení a jméno, obec závodníka, bodové hodnocení, event. rozlišovací kriterium. Při nesplnění této povinnosti nebude možno po dobu jednoho roku na tomto místě žádat o partnerský závod.
Dále máte právo požádat o metodickou pomoc či konzultaci, kterou Vám rádi zdarma poskytneme.
Věříme, že tato spolupráce přispěje ke zvýšení atraktivnosti některých závodů a Vám, jako pořadatelům přispěje k propagaci Vaší činnosti.
Ing. Václav Staněk – předseda spolku

 

 




Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.