Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 194 termínů závodů
V minulosti zadáno 10095 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

 

Pohár šampiónů a další závody

Vloženo dne 30.06.2017

 

V letošním roce pod naší hlavičkou pořádáme ještě tři závody. Dva pouze pro členy Klubu a jeden otevřený. Registrace na všechny závody již byla zahájena. Pokud máte zájem se některého zúčastnit, registrujte se včas. Kapacita totiž není velká.
20.srpna v Dřenicích proběhne první klubový týmový závod tříčlenných družstev. Pozváni byli i sponzoři.
3.září v Podůlšanech pak Klubové Mistrovství v kategoriích mládež, ženy a veteráni. Zde jim také budou předány dodatečně trofeje za rok 2016, podobně jak tomu bylo na Velké ceně v Lejšovce.
28.září (středa – svátek) v Lejšovce otevřený závod Pohár šampiónů. Ten je určen pro ty, kteří v období od 25.6.2016 do 24.6.2017 vyhráli nějaký závod. Tuto podmínku splňuje celkem 538 závodníků. Kapacita je však pouze 70 míst, takže kdo se přihlásí dříve, má místo zajištěno. Možnost přihlásit svého zástupce mají partneři spolku. - Rybářský ráj Hradec Králové, Traper Opatovice, SONA Žďár nad Sázavou, Hungerfish Pardubice, Feedershop Plzeň. Pokud 10 dnů před závodem nebude kapacita naplněna, budou přiděleny tzv. „divoké karty“, přičemž členové Klubu mají přednost. Již nyní máme první žádosti.
VS

 

 




Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.